Ai nevoie de ajutor? +4 0720 685 640

Tips & Tricks pentru o recuperare musculară ușoară

În ciuda a ceea ce ați putea citi pe unele bloguri de fitness, nu există o modalitate mai bună de a vă ajuta mușchii să se recupereze decât să mănânci alimente sănătoase și să te odihnești bine.

Un stil de viață sănătos este cel mai important pas pe care îl poți face pentru a-ți maximiza recuperarea musculară.

Nicio metodă de recuperare nu poate compensa alimentația deficitară și lipsa de odihnă. Mulți oameni cred că au nevoie de suplimente scumpe pentru a obține rezultate spectaculoase la antrenamente.

Deși unele suplimente au beneficii, nu îți vei maximiza performanța decât dacă te ocupi deja de elementele de bază. În acest articol, vă oferim câteva sfaturi dovedite, pentru a vă maximiza recuperarea musculară și pentru a vă ajuta să construiți un program de fitness mai consistent.

1. Terminați întotdeauna sesiunea de antrenament cu o scurtă „fază de răcire” pentru o recuperare mai rapidă.

În ultimele zece minute, încetinește ritmul până la intensitatea recuperării.

Făcând acest lucru, corpul tău începe să revină încet la metabolismul și sistemul cardiovascular normal. De asemenea, sparge orice acumulare si reduce hiperaciditatea din muschi.

Intensitatea redusă a ultimelor minute de antrenament accelerează tranziția corpului tău către faza de recuperare. De asemenea, împiedică organismul să încerce să se remobilizeze prea repede.

2. După fiecare sesiune de antrenament, faceți mici exerciții de stretching.

Acest lucru ajută la reducerea oricărei tensiuni imediate după alergare, astfel încât să vă puteți recupera mai repede. Mușchii tăi pot începe deja să se pregătească pentru a performa din nou. Întinderea și tensiunea musculară scad, direct după antrenament, iar mușchii rămân flexibili.

Întinderea în faza de răcire are un efect relaxant asupra minții și corpului tău, care susține și accelerează procesul de recuperare.

Lasă un răspuns
Livrare Gratuită

La comenzile de peste 300 lei (fără TVA)

14 Zile Drept Retur

Banii înapoi garantat

Suport Tehnic Dedicat

Sună la 0720685640

Plata Securizată 100%

Prin iPay de la BT

Contactează-ne
Ai nevoie de ajutor?
Medical Sport Solutions
Bună ziua. Cum vă putem ajuta?