Despre noi

Contactează-ne

Medical Sport ofera solutii profesionale complete pentru recuperarea fizica activa si pasiva, destinate sportivilor profesionisti sau amatori, clinicilor medicale, dar si oricarei persoane aflata in procesul de refacere fizica dupa efort, diferite afectiuni medicale sau interventii chirurgicale.

In magazinul online Medical Sport gasiti toate produsele importante pentru sustinerea antrenamentului sportiv si a recuperarii fizice, incepand de la kinesiotape, geluri, creme, bandaje pana la echipamente speciale destinate recuperarii medicale, ideale pentru dotarea moderna a cabinetelor de kineto si fizioterapie.

Suntem o echipa cu experienta bogata in ceea ce oferim: solutii pentru starea de  bine si performanta sportiva. Colaboram de multi ani cu federatii si cluburi sportive, clinici medicale, calitatea produselor noastre, onorarea prompta a solicitarilor si livrarea in timp util fiind alegerea partenerilor nostri.

Detinem un portofoliu de peste 500 de produse, disponibile la cel mai bun pret si care pot fi comandate in orice moment cu livrare in cel mai scurt timp prin curier, la nivel national.

Cauti un produs anume, ai nevoie de mai multe detalii si suport, suntem bucurosi sa iti raspundem!

Contacteaza-ne: +4 0720 685 640

E-mail: info@msport.ro