Coșul meu de cumpărături

Ai nevoie de ajutor? +4 0720 685 640

Politica de retur 

Puteti initia un retur, accesand comanda dumneavoastra, fie logandu-va in contul de client, daca aveti unul, fie contactandu-ne telefonic pentru a ne comunica direct acest lucru. Ulterior va vom indruma asupra pasilor pe care trebuie sa-i parcurgeti.

Va rugam sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

  • Aveti la dispozitie 14(paisprezece) zile sa va razganditi, din momentul receptionarii/achitarii produsului comandat.
  • Puteti expedia produsele prin orice companie de curierat doriti, cel tarziu in a 15-a zi din momentul receptionarii/achitarii produsului.
  • Contravaloarea transportului pentru produsul returnat/inlocuit, va fi platita integral de catre client.
  • Produsul trebuie sa fie eligibil pentru retur, ceea ce presupune ca acesta sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalaj original, produsul sa nu prezinte deteriorari, zgarieturi sau urme de mizerie si nici sa aiba accesorii incomplete/deteriorate).
  • Fac exceptie de la retur urmatoarele produse: bandaje, tape-ui, cremele si lotiunile pentru masaj, electrozii pentru electrostimulatoare, spray-uile. Acestea nu pot fi returnate din motive de protecţie a sanatatii si igienei.

Plata contravalorii produsului returnat se va face in aproximativ 5-10 zile lucratoare din momentul primii produsului in magazinul nostru. In cazul in care produsul nu intruneste conditiile de retur, asa cum sunt descrise mai sus, Medical Sport Solutions isi rezerva dreptul de a respinge returul. 

In cazul in care au trecut mai mult de 10 zile lucratoare si inca nu ati primit banii inapoi, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail info@msport.ro, iar noi vom analiza cu prioritate cererea dvs. in cel mai scurt timp posibil.

In cazul in care se opteaza pentru produs la schimb, prin intermediul companiei noastre de curierat, va vom expedia noul produs imediat dupa ce il primim de la dvs. pe cel care urmeaza sa fie schimbat, respectand conditiile de retur. Costul transportului va fi suportat exclusiv de catre dvs.

Livrare Gratuită

La comenzile de peste 300 lei

14 Zile Drept Retur

Banii înapoi garantat

Suport Tehnic Dedicat

Sună la 0720685640

Plata Securizată 100%

Prin iPay de la BT

Contactează-ne
Ai nevoie de ajutor?
Medical Sport Solutions
Bună ziua. Cum vă putem ajuta?