Consola de control RecoveryAir Pro

4,875.00 lei

În stoc

Suport
Tehnic

+4 0720 685 640

Banii Înapoi

Garantat

Drept de
Retur

în 14 zile

Livrare Gratuită

La comenzi de peste 300lei (fără TVA)

Consola de control RecoveryAir PRO

Consola de control RecoveryAir Pro – unitatea de control este dedicată dispozitivelor de compresie din acceași gama Therabody Gen 1 (dispozitive de compresie RecoveryAir Pro). Este un dispozitiv ușor de utilizat, astfel încât să puteți experimenta cu ușurință beneficiile recuperării medicale.

Control inteligent wireless

Începeți sesiunea de recuperare cu unul din cele 5 programe recomandate în funcție de activitatea dvs. Cele 5 programe preinstalate (Recover, Warm-up, Isolation, Interval, Custom) sunt concepute pentru a vă oferi cu exactitate tratamentul de care aveți nevoie în funcție de activitatea dvs.

Moduri de tratament ajustabile

Programele recomandate pot fi ajustate în funcție  lungimea sesiunii, tipul ciclului și nivelul presiunii, în trepte de 1 mmHg. Toate sunt concepute pentru a vă oferi cu exactitate tratamentul de care aveți nevoie.

Salvează și distribuie

Adaptați setările oricărui program și salvați-le pe cele preferate pentru mai târziu. Partajați-vă programele personalizate cu alți utilizatori RecoveryAir Pro, formatori sau profesioniști din domeniul sănătății, prin intermediul aplicației RecoveryAir Therabody.

Recuperare mai rapidă, de 3x viteza concurenților

O recuperare mai rapidă presupune mai multe cicluri de umflare și dezumflare într-un anumit interval de timp. Prin detectarea unei umflări complete, bazate pe o presiune exactă, compresorul de înaltă performanță al unității de control RecoveryAir Pro, atinge punctul optim pentru o eliberare completă de presiune, până la de 3 ori mai rapidă.

Mai sigur ca niciodată, cu un control precis al presiunii

Unitatea de control RecoveryAir Pro vă permite să va setați sesiunea la unități precise de presiune și să o monitorizeze cu precizie. Astfel se evită suprasolicitarea zonei afectate.

Pachetul conține:

  • unitate de control RecoveryAir Pro;
  • Plug Blocker;
  • adaptor de alimentare DC

Specificații

  • garanție: 2 ani
  • dispozitiv pneumatic
  • precizie: presiune reglabilă (20-100 mmHg) în trepte de 1 mmHg
  • tipul de gradient: complet negativ
  • decompresie: completă și rapidă
  • durata ciclului: 20 de cicluri în 20 de minute (de 2-3 ori mai rapid decât alte dispozitive)