Togu® Dynair® Ballkissen XL

475.00 lei

Suport
Tehnic

+4 0720 685 640

Banii Înapoi

Garantat

Drept de
Retur

în 14 zile

Livrare Gratuită

La comenzi de peste 300lei (fără TVA)

Togu® Dynair® Ballkissen XL

Descrierea produsului Dynair Ballkissen:
Produsul Dynair Ballkissen fabricat in Germania este un aparat de antrenament dinamic si umflat realizat din Ruton. Este o alternativa de economisire a spatiului comparand cu mingea de exercitiu si poate fi folosita pe o suprafata flexibila pentru antremantele de spate si fitness. Dispune de o supapa de ac pentru reglarea incarcarii aerului.
Produsul  Dynair Ballkissen poate suporta o greutate de max. 200 kg. Materialul Ruton este inodor, fara latex si fabricat din plastic 100% reciclabil. Producatorul ofera o garantie de 30 de ani pentru acest produs.

Pentru ce este bun?
Pentru un spate puternic si sanatos. Spatele este usurat in mod eficient si devine antrenat fara a produce mici accidente. Poate ajuta la evitarea durerii in discurile intervertebrale si la intarirea muschilor coloanei vertebrale. Pozitia verticala poate fi optimizata. In plus pot fi observate urmatoarele efecte in timpul unui antrenament senzomotorie(interactiunea dintre sistemul nervos si cel muscular): imbunatatirea sistemului nervos, concentrare si coordonare si stabilitatea articulatiilor.

Modul de functionare?
Incarcarea aerului in combinatie cu forma si materialul special, de inalta calitate, face posibila sedinta si antrenamentul dinamic. Puneti perna cu bila Dynair pe un scaun. In timp ce stai pe Ballkissen sunt necesare miscari minime pentru a contrabalansa suprafata instabila. Aceste miscari sunt efectuate de muschii spatelui. Deci, fara a petrece timp pentru orice exercitii suplimentare, muschii spatelui pot fi antrenati usor la birou sau acasa. Se pot efectua exercitii suplimentare pe acest produs pentru a imbunatati echilibrul(mai ales coordonarea din creier si muschi) articulatiilor si pentru intarirea si stabilizarea muschilor de baza. Perna scaunului poate fi umflata sau dezumflata pentru diferite niveluri de confort si dificultate.

Sugestii:
Produsul Ballkissen este perfect, deoarece economiseste mult spatiu in comparatie cu o minge. La inceput simti aceasta perna plictisitoare sub tine. Te vei obisnui intr-un timp scurt si vei realiza:

  • Se intampla ceva cu corpul meu!
  • Stau in pozitie corecta,compensez permanent pentru a mentine echilibru si simt ca muschii spatelui functioneaza.
  • Pe masura ce durerea de spate dispare treptat, se reafirma impresia mea de a face ceva bun pentru sanatatea mea.

Aprobat si recomandat de catre forum : Gesunder Rucken-besser leben e.V.und dem Bundesverband der deutschen Ruckenschulen (BdR) e.V.

Detalii tehnice:
Marime: aprox. 36 cm diametru
Greutate: aprox. 1150 g
Greutate max: aprox. 500 kg

*In caz de disconfort inainte, in timpul si dupa antrenament consultati medicul.

Informații suplimentare

culoare

Rosu, Negru

Vreau să știu când revine produsul în stoc!