Set 2 suporturi perete – BLAZE POD

200.00 lei

Suport
Tehnic

+4 0720 685 640

Banii Înapoi

Garantat

Drept de
Retur

în 14 zile

Livrare Gratuită

La comenzi de peste 300lei (fără TVA)

Set 2 suporturi perete – BLAZE POD

Pune-ți dispozitivele BlazePod pe perete într-o poziție fixă și permanentă. Bucurați-vă de activități noi, urmăriți și evaluați progresul cu repere fiabile. Economisiți spațiu și timp cu cele setul de 2 suporturi perete. Ușor de poziționat în sala de sport, în clinică sau acasă.

 

Beneficii:

Podurile oferă stabilitate, astfel încât să puteți să realizați un antrenament cu dispozitivele BlazePod oricând și oriunde, indiferent de configurația fixă a suporturilor de perete.

Produse atașate pe perete sunt concepute pentru a vă îmbunătăți antrenamentul cu dispozitivele BlazePod.

 

Produsele noastre sunt compatibile cu podurile inovatoare BlazePod cu lumini, care oferă antrenament interactiv și ajută la îmbunătățirea vitezei de reacție.

Aceste produse sunt utile în special pentru sportivii de performanță sau terapeuții care doresc să le încorporeze în programele pacienților după operații în timpul recuperării.

Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți timpul de reacție, agilitatea sau coordonarea, produsele noastre Blaze Pod atașate pe perete vă pot ajută să vă atingeți obiectivele de fitness.

 

Instalare:

Sunt ușor de instalat și pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor dvs., cu opțiuni pentru diferite configurații și înălțimi de montare.

Set 2 suporturi perete – BLAZE POD este proiectat atât pentru funcționalitate, cât și pentru stil.

Ele sunt o completare excelentă pentru orice sală de sport sau spațiu de antrenament.

Cu tehnologia de ultimă oră BlazePod și produsele noastre de calitate montate pe perete, îți poți duce antrenamentul la următorul nivel.

 

Recomandat pentru:

  • Antrenori și echipe sportive
  • Antrenori de fitness și săli de sport
  • Terapeuți și clinici

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.