Geanta prim ajutor REVVI

275.00 lei

În stoc

Suport
Tehnic

+4 0720 685 640

Banii Înapoi

Garantat

Drept de
Retur

în 14 zile

Livrare Gratuită

La comenzi de peste 300lei (fără TVA)

Geanta prim ajutor REVVIo geantă portabilă echipată complet cu toate produsele necesare pentru a oferi primul ajutor în cazul unor răni minore (sportive).

Geanta este confecționată din poliester rezistent la murdărie și apă.

Include:

1 x INSTANT COLD pack

1 x WOUND plaster

1 x hydro BLISTER plaster pack – Plasturi pentru basici REVVI

Atunci când încălțămintea freacă piciorul provocând fisurarea dermei sau apariția bașicilor, plasturii REVVI acționează ca un strat suplimentar de piele

1 x WOUND cleaning spray 125 ml – Spray dezinfectant antibacterian REVVI

Mai întâi dezinfectați, apoi aplicați leucoplast peste rani sau leziuni! Acest spray dezinfectează fără usturime sau durere rănile minore, protejând zonele afectate de o posibilă infecție. Are acțiune antibacteriană și susține regenerarea epidermei și a mucoaselor.

1 x intense HOT muscle gel 100 ml – Gel cald intens REVVI

Acest gel are rolul de-a încălzii mușchii, tendoanele și articulațiile, având un efect instant și de lungă durata. Gelul cu efect de încălzire se aplică cu rol preventiv înainte de activitatea fizică și cu rol terapeutic dacă suferiți de afecțiuni musculare și articulare dureroase.

1 x ice COLD muscle gel 100 ml – Gel rece REVVI

Cu efect de racire gelul este un preparat recomandat în ameliorarea durerilor musculare și articulare de origine reumatică sau traumatică.

1 x fast RECOVEY muscle gel 100 ml – Gel recuperare rapida REVVI

Gelul de recuperare are un efect terapeutic asupra mușchilor suprasolicitați. Acesta scurtează durata de recuperare prin diminuarea durerilor musculare și eliberarea tensiunii musculare acumulate după un efort fizic intens într-un ritm mai rapid.

1 x fresh FEET feet gel – 100 ml – Gel pentru picioare Fresh REVVI

Picioarele tale merită puțină relaxare după o zi lungă și obositoare. Acest gel pentru picioare fresh conține ingrediente naturale, precum mușețel, eucalipt și salvie cu proprietăți de ameliorare a senzației de picioare grele si obosite.

Dimensiuni:

18 cm x 38 cm x 14 cm (înălțime- lățime- lungime)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.