Reduceri!

Suport Theragun Gym Cart

Prețul inițial a fost: 22,200.00 lei.Prețul curent este: 13,750.00 lei.

-38%

În stoc

Suport
Tehnic

+4 0720 685 640

Banii Înapoi

Garantat

Drept de
Retur

în 14 zile

Livrare Gratuită

La comenzi de peste 300lei (fără TVA)

Suport Theragun Gym Cart

Suport Theragun Gym Cart – acest suport de la Therabody este 100% smart,  având suporturi de încărcare wireless integrate. Frumos proiectat, suportul Theragun Gym Cart completează perfect experiența cu dispozitivele Therabody .

Utilizatorii pot interacționa cu dispozitivele Theragun fără nicio asistență personală.

  • Conține (6) suporturi de încărcare fără fir Theragun PRO + (6) PRO în partea superioară a suportului Theragun Gym Cart
  • Conține (4) role Wave + (4) încărcătoare fără fir cu mai multe dispozitive în partea inferioară a suportului Theragun Gym Cart
  • Raft suplimentar în partea de mijloc pentru a ține prosoape și șervețele dezinfectante
  • 44″L x 55″H x 17″D
  • Priză standard AC de perete
  • Cod QR pentru achiziție directă

 

Theragun PRO reprezintă vârful de gama al aparatelor de masaj profesional Theragun. Cheia unui masaj muscular eficient este amplitudinea, astfel având o amplitudine de 16 mm dispozitivul pătrunde cu până la 60% mai adânc în masa musculară, prin comparație cu celelalte dispozitive pentru masaj, fiind mult mai eficient chiar decât un masaj realizat prin tehnici manuale.

Datorită faptului că aparatul de masaj lucrează în profunzimea musculaturii, Theragun PRO ajută la reducerea durerilor și tensiunilor musculare, contribuie la îmbunătățirea mobilității și detensionează zonele musculare suprasolicitate.

Vezi produsul Theragun PRO – CLICK AICI

Aparatul de vibromasaj Wave Roller – combină puterea masajului prin vibrații puternice cu textura inovatoare sub formă de rolă pentru a oferi cea mai puternică și eficientă experiență a utilizării unei role pentru masaj.

Această rola de spumă cu vibrații este compatibilă cu tehnologia Bluetooth, ceea ce vă permite să vă conectați la aplicația Therabody pentru a utiliza aparatul de masaj la capacitate maximă.

Prin intermediul aplicației Therabody, veți obține astfel ședințe personalizate de recuperare pentru a elibera tensiunea musculară și pentru a spori mobilitatea exact acolo unde aveți cea mai mare nevoie.

Vezi produsul Wave Roller – CLICK AICI

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.