Politica de retur

Puteti initia un retur, accesand comanda initiata de cate dumneavoastra, fie va puteti loga in contul Dvs, daca aveti unul, fie ne puteti contacta si comunica telefonic despre acest lucru, ulterior indrumandu-va care vor fi urmatorii pasi.

Va rugam sa luati in vedere urmatoarele:

Plata returului se va face in aproximativ 5-10 zile lucratoare din momentul primii produsului in magazinul nostru. In cazul in care produsul nu intruneste conditiile de retur, precum cele mentionate mai sus, avem dreptul sa respingem returul. 

In cazul in care au trecut mai mult de 10 zile lucratoare si inca nu ati primit banii inapoi, va rugam sa nu ezitati sa ne contacti la adresa de e-mail info@msport.ro, iar noi vom analiza cererea Dvs. in cel mai scurt timp posibil.

In cazul in care se opteaza pentru colet la schimb cu compania noastra de curierat, va vom expedia noul produs, imediat ce il primim pe cel care urmeaza a fi schimbat de la Dvs., cu conditia ca acesta sa intruneasca conditiile de retur mentionate mai sus, costul transportului fiind suportat de catre Dvs.